Voorzitter

Vacature: Voorzitter Mountainbike Club Bar-End

Mountainbike club Bar-End is op zoek naar een enthousiaste en gedreven voorzitter die ons team komt versterken. Als voorzitter speel je een cruciale rol in het bestuur van onze club en ben je het gezicht van Bar-End naar buiten toe.

Wat ga je doen?

  • Het voorzitten van bestuursvergaderingen, waarbij je zorgt voor een goede structuur en een productieve sfeer.
  • Het voorzitten van de Algemene Ledenvergadering (ALV), die twee keer per jaar plaatsvindt: rond 15 april (met de jaarrekening en de richting voor het komende jaar) en rond 15 november (met de begroting en het plan voor het komende jaar). De ALV wordt voortaan georganiseerd bij AV’34, waar al contacten zijn gelegd. Je maakt gebruik van het format voor de presentatie, dat je in de Google Drive kunt vinden. Notulen en agenda worden zes weken voor de ALV per e-mail toegezonden.
  • Het beheren van de info mailbox, waarbij je zorgt voor een tijdige en correcte afhandeling van binnenkomende berichten.
  • Het onderhouden van externe contacten met belangrijke stakeholders, zoals de Gemeente Apeldoorn, Voorzittersoverleg Orderbos en diverse natuur- en recreatieorganisaties (Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Kroondomeinen, Vignet Veluwe, Overleg Recreatiezonering).
  • Het verzorgen van externe communicatie, waaronder het beantwoorden van persvragen en het onderhouden van relaties met de media.

Interesse?

Ben jij een betrokken en communicatieve teamspeler met een passie voor mountainbiken en ben je bereid om een actieve rol te spelen in het bestuur van onze club? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren voor de functie van voorzitter bij Mountainbike club Bar-End.

Voor meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure, kun je een e-mail sturen naar info@bar-end.nl. We kijken uit naar je reactie!