Clubkleding

Clubkleding

Als club hebben wij uiteraard een prachtige collectie clubkleding van het topmerk Bioracer (o.a. de kledingleverancier van onze Nationale wielerteams). Op de kleding zijn onze sponsoren en partners van Bar-End zichtbaar.

Clubkleding kan alleen gekocht worden door leden van Bar-End. 

Hoe te bestellen

Via de site van Bioracer https://www.bioracer.be/nl/mybioracer kun je zodra je een account hebt aangemaakt nieuwe kleding bestellen. De site is altijd geopend om bestellingen te doen.
De eerste maandag van de maand worden de bestellingen uit de webshop gehaald en gaan ze in productie.
 
Na het sluiten van de webshop gaan de bestellingen direct in productie en is de verwachte levertijd 8 weken, dit is dus 8 weken na de eerste maandag waarop de bestellingen verzameld zijn.
 

Kleding passen en afhalen

Op de site van Bioracer staat een zeer nauwkeurige maattabel, aan de hand waarvan je de juiste maat van het te bestellen kledingstuk kunt bepalen. Vanaf eind juni 2024 is er bij Giantstore van Hest een pas-set beschikbaar, zodat je voorafgaand aan het bestellen de kleding ook eerst nog kan passen. 
 
Zodra de kleding binnen is, wordt dit via de bekende kanalen gecommuniceerd en is de kleding af te halen bij Giantstore van Hest.

Zie hieronder voor de handleiding voor het aanmaken van een account.

Handleiding Webshop NL

Adres

Giant Store Van Hest
Arnhemseweg 88-90, 7331 BN Apeldoorn
Telefoon: 055 533 2764