Ereleden

Peter Nieland

Gedurende een periode van 10 jaar was Peter voorzitter van onze mountainbikeclub Bar-End en willen wij onze oprechte dank uitspreken voor de buitengewone inzet en toewijding die je de afgelopen 10 jaar als voorzitter hebt getoond.

Je begon je reis als een hardloper en motorcrosser met geen eerdere ervaring met fietsen.

Toen je aantrad als voorzitter, hadden velen misschien hun bedenkingen, wetende dat je oorspronkelijk niet bekend was met de fijne kneepjes van de fietswereld. Echter, jouw indrukwekkende netwerk bij verschillende instanties heeft niet alleen deuren geopend, maar heeft ook waardevolle kansen gecreëerd voor ons allen.

Onder het voorzitterschap van Peter is het Bikepark gerealiseerd en is er een samenwerking aangegaan met de FSG Campus en de Bike Academy. De snelle en doeltreffende oplossingen die je hebt geboden, hebben bijgedragen aan het succes en de soepele werking van onze organisatie. Jouw onvermoeibare inzet is werkelijk bewonderenswaardig en heeft een diepe impact gehad op ons allemaal.

We willen ook graag de steun en begrip van jouw vrouw erkennen, want achter elke sterke persoon staat een minstens zo sterke partner. Samen hebben jullie een geweldig team gevormd.

Als erelid willen we Peter niet alleen erkennen voor zijn indrukwekkende netwerkvaardigheden, betrokkenheid en probleemoplossend vermogen, maar ook voor zijn liefde voor het podium en zijn vermogen om anderen te inspireren. Gefeliciteerd met deze welverdiende eretitel als erelid.

Peter Nieland voorzitter Bar-End

Ron Windhouwer

Wat Ron uniek maakt is zijn positieve en kritische blik op alles wat hij aanpakt. Door altijd bereid te zijn om het beste uit zichzelf te halen en anderen te inspireren, heeft hij bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor onze club. Zijn vermogen om zakelijke aangelegenheden met precisie te bekijken getuigt van zijn professionaliteit en leiderschapskwaliteiten.

Wat het speciaal maakt om met Ron samen te werken, is zijn vermogen om altijd ondersteunend te zijn in initiatieven. Hij staat bekend om zijn empathie, betrokkenheid en bereidheid om anderen te helpen groeien.

Ron is de grote organisator van de mooiste NK mountainbike allertijden, met Mathieu van der Poel in 2018. Na dit kampioenschap kreeg een idee een boost: Een Bikepark dus. Ron, voorzitter technische zaken, heeft het hele idee op papier gezet in de notitie “Mountainbikeclub Bar-End de verbindende factor”.

Samen met de bedenker van het NK parkoers, hoofdtrainer Han ten Hove is het plan verder uitgewerkt. Er zijn offertes opgevraagd, subsidie aangevraagd en gelukkig ook gekregen.

Als erelid willen we Ron niet alleen eren voor zijn professionele prestaties, maar ook voor zijn toewijding aan het verbeteren van onze club en het bevorderen van een cultuur van samenwerking en groei. Wij kijken uit naar een voortdurende samenwerking en vriendschap in de toekomst. Gefeliciteerd met deze welverdiende eretitel als erelid.