Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bar-End 9th Wave Cycling toertocht

8 maart, 2020 @ 09:00 - 16:00

7euro
Bar-End Bikeweekend toertocht zondag 8 maart 2020

Op zondag 8 maart 2020 organiseert Bar-End samen met 9th Wave Cycling voor het 3e jaar de toertocht van het Bar-End BIKE-weekend!

De tocht voert je door heide landschappen, Gelderse bossen, over singletracks en langs sprengen, door een prachtig gebied met voldoende hoogtemeters. Het parcours is zeer uitdagend en zal net als voorgaande jaren voor het grootste gedeelte gaan over het wedstrijdparcours van de dag ervoor. De dag ervoor strijden zo’n 600-800 marathonrijders voor een mooie plek in het wedstrijdklassement over dit zelfde parcours.
Bar-End staat bekend om haar uitstekende verzorging met enthousiaste vrijwilligers, die uitzien naar je komst en je tijdens een pauze goed verwennen.
En ook na de toertocht kan je bij het FSG lekkere broodjes en soep krijgen!

Er is tot slot voldoende parkeergelegenheid op het terrein van FSG aan de Laan van Westenenk 4 en er is een afspuitplek aanwezig. Het FSG biedt ook de mogelijkheid om te douchen en fris je auto weer in te springen.

starttijd: 9:00 – 10:30 uur
Scan & Go
kosten deelname: 7 euro
NTFU leden / plus account 5 euro

De toertocht kent 2 afstanden, 35 en 55 km. De inschrijving, parkeren en de start geschieden vanaf het terrein van FSG Academy
Laan van Westenenk 4  in Apeldoorn. De deelnemers zullen via het kruispunt Laan van Westenenk en de Europaweg (verkeerslichten) naar de Ordermolenweg fietsen en hier de grotendeels gelijke route van de marathon oppakken. Middels een extra lus, kan de langere afstand worden gereden aan de zuidkant van de Otterloseweg tussen Ugchelen en Hoenderloo.

 

Gegevens

Datum:
8 maart, 2020
Tijd:
09:00 - 16:00
Kosten:
7euro
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Organisatie 9th Wave BIKE Marathon
Bar-End

Locatie

FSG Academy
Laan van Westenenk 4
Apeldoorn, Gelderland 7336 AZ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie